Пральний порошок високої якості

Номер оголошення 405840

Опис

Якщо Ви шукаєте, де купити порошок пральний за доступною ціною, то ми зможемо Вам в цьому допомогти! Ми даємо можливість придбати сухий пральний порошок на найвигідніших умовах (фасовка – мішок 25 кг).

Вашій увазі пропонується якісний і, що важливо, безпечний для природи, а також людини пральний порошок, який не містить фосфатів. У складі цього засобу немає небезпечних складових за типом фосфатів, силікатів, хлору, брому, аміаку, сірки. Також в порошку не містяться катіонні поверхнево-активні речовини та біологічно неразлагаемые компоненти. Крім того, всі речовини повністю розчиняються у воді і відмінно виполіскуються.

Ціна на безфосфатний пральний порошок сама мінімальна. Цей порошок підходить як для ручного прання, так і автоматичною. Можна здійснювати прання будь-яких типів тканини, крім шовку, а також льону. Якщо Ви вважаєте, що засіб для прання повинно бути не тільки ефективним, але і безпечним, тоді Вам точно підійде порошок без фосфатів.

Вас зацікавила наша пропозиція? Ви бажаєте замовити сухий порошок для прання за кращою ціною? Тоді ми чекаємо Ваших відгуків. Завжди докладно розповімо про склад порошку, про те, як відбувається замовлення, а також доставка. Ми пропонуємо зручні умови співпраці!


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Продаж: безкоштовні оголошення Харків та Kharkov region в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Продаж: безкоштовні оголошення Харків та Kharkov region